Op zoek naar stellingvlonders? Blijderveen Paletten helpt u graag verder! Wij zijn een betrouwbare pallet- en vlonderleverancier die gevestigd is in Temse en bekend staat vanwege de ruime keuze aan betaalbare paletten en stellingvlonders. 

  • Pagina:
Sorteren op:

Voordelige stellingvlonders van topkwaliteit

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kwalitatief uitstekende stellingvlonders voor een aantrekkelijke prijs? Dan zit u goed bij Blijderveen paletten. Wij zijn een betrouwbare pallet- en vlonderleverancier die gevestigd is in Herk de Stad en bekend staat vanwege de ruime keuze aan betaalbare paletten en stellingvlonders. 

De voordelen van goede stellingvlonders 
De laatste jaren zijn stelling vlonders steeds populairder geworden onder bedrijven. Niet vreemd, want anders dan de traditionele paletten, heeft u bij vlonders in uw magazijn de zekerheid dat de draagplaten niet kunnen gaan schuiven in de stellingen. Vlonders zijn in veeg gevallen een perfecte oplossing. De vlonders voor magazijnstellingen zijn in tal van uitvoeringen en maten beschikbaar voor een scherpe prijs. Dat geldt zeker voor de vlonders van Blijderveen. Ten slotte zijn vlonders ook ideaal om losse goederen op te leggen. Ze bieden in dit opzicht voldoende ondersteuning en oppervlakte, zodat u ze kunt gebruiken voor nagenoeg alle ladingen, dozen en goederen. 
 
De garanties van Blijderveen paletten B.V.

Wanneer u op zoek bent naar stellingvlonders, maakt u een goede keuze wanneer u in zee gaat met palletbedrijf Blijderveen paletten in Herk de Stad. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders omdat wij de volgende garanties bieden: 

 

  • Wij hebben de belangrijkste certificeringen die binnen de branche gelden.
  • Zo zijn wij EPAL gecertificeerd en tevens ISPM 15 gecertificeerd.
  • Dit biedt u de garantie dat u kwaliteit geleverd krijgt van experts met kennis van zaken!
  • Wij maken gebruik van Ht behandelde paletten en vlonders.
  • De prijzen die wij hanteren, zijn uiterst scherp en concurrerend.
  • Dit komt doordat wij vanwege onze jarenlange ervaring veel contacten in de bouw- en transportwereld hebben opgedaan, waardoor de lijntjes met producenten en leveranciers kort gehouden kunnen worden.
  • Dit scheelt ons uiteraard in de portemonnee en u profiteert hier als klant van mee!
  • Wij werken zoveel mogelijk milieubewust en ecologisch, om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken.
  • Bij ons bent u gegarandeerd van een messcherpe service en klantvriendelijke benadering.


Wij zijn pas tevreden als u en uw collega dat ook zijn! 

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan 

Kies ook ook voor de voordelen van stelling vlonders en bekijk het uitgebreide assortiment van Blijderveen paletten. Dat kan online, maar uiteraard kunt u ook een keer langskomen om onze collectie met eigen ogen te komen bekijken. Of wellicht wilt u liever een offerte aanvragen? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op, dan krijgt u van ons een vrijblijvende en scherpe prijsopgave.

Team Blijderveen paletten