Blijderveen Pallets levert u gebruikte pallets. Met onze grote voorraad en eigen transport kunnen wij u snel van dienst zijn. Europallets koopt u bij ons voordelig vanaf 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

Gebruikte Europaletten van Blijderveen Paletten

Een Europallet - ook wel bekend onder de officiële naam EUR-pallet - geldt als het bekendste en meest gebruikte soort pallet die er in de logistieke sector bestaat. Naast Europaletten worden onder meer blokpaletten onderscheiden, deze zijn zwaarder dan Europaletten, en zogeheten displaypaletten. Europaletten zijn gemaakt van hout en gelden als het standaard pallettype op het Europese vasteland. De standaard afmetingen van Europaletten zijn 800×1200×144 millimeter, terwijl ze minstens 1500 kilogram aan gewicht kunnen dragen. De inrijhoogte van een Europallet is 90 millimeter. De Europaletten zijn met name vanaf het midden van de twintigste eeuw populair geworden, doordat spoorwegmaatschappijen deze paletten veel gebruikten in een ruilsysteem. Voordelige paletten, maar dus ook betrouwbare paletten waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. 

Voordelen van gebruikte Europaletten
Een Europallet gebruikt aankopen biedt uw bedrijf de nodige voordelen. Ten eerste is een tweedehands pallet natuurlijk een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe pallet. En dat terwijl een gebruikte pallet kwalitatief, qua robuustheid, in principe niet hoeft onder te doen voor een compleet nieuw exemplaar. Met name bij grotere bestellingen van tientallen of honderden paletten kan dit financieel enorm schelen. Een tweede pluspunt van een Europallet gebruikt is dat dit type paletten in heel Europa gebruikt wordt. En in nagenoeg alle landen en magazijnen bruikbaar is en voor elk transport geschikt is. Wie Europaletten gebruikt, kiest dus voor veilig en slaat de plank nooit mis. 

De pluspunten van van Blijderveen paletten BV uit Herk de Stad

Er zijn uiteenlopende redenen om uw tweedehands paletten aan te schaffen bij van Blijderveen paletten. Wij zijn gevestigd in Herk de Stad en goed bereikbaar. Verder bieden wij naast gebruikte Europaletten ook andersoortige paletten aan, opzetranden en die in magazijnen en de logistieke sector van pas komen. Bij ons kunt u dus terecht voor een logistieke totaaloplossing. En verder onderscheiden wij ons door onze scherpe prijzen en vlekkeloze service. Ten slotte is Blijderveen paletten in Dodewaard volledig gecertificeerd en gediplomeerd, en dus een erkend palletbedrijf. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold om het beste uit hun werk te halen en u een veilige en klantgerichte service te kunnen bieden. 


Neem direct contact met ons op voor onze  service 
Wilt u een set Europallet gebruikt kopen voor in uw magazijn of voor logistiek gebruik? Of u nu een grote voorraad van duizenden paletten nodig heeft, of een kleinere hoeveelheid, bij Blijderveen kunt u voor elk soort levering van Europaletten terecht. Bekijk ons assortiment tweedehands Europaletten via onze website. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende scherpe prijsopgave aanvragen voor een grote levering. Graag tot ziens bij Blijderveen paletten B.V.!

Team Blijderveen paletten B.V.