De Europallet is de meest gebruikte pallet en hebben een afmeting van 80 x 120 centimeter. Onze nieuwe Europallets zijn leverbaar vanaf 100 stuks, EPAL-gecertificeerd en behandeld volgens de ISPM-norm.

  • Pagina:
Sorteren op:

Nieuwe Europaletten voordelig bij Blijderveen Paletten

In de logistieke sector zijn betrouwbare paletten onmisbaar. paletten hebben in de transportsector, logistiek en productie meerdere functies. Europaletten bieden veel praktische voordelen voor uw onderneming. In magazijnen en loodsen met stellages garanderen robuuste nieuwe Euro paletten een veilige opslag van uw materieel en goederen. Door gebruikt te maken van de juiste paletten van exact de goede maat kunt u uw magazijnruimte efficiënt gebruiken en op een veilige manie veel spullen opslaan. 

  • Nieuwe Europaletten zijn ideaal voor alle soorten van transport en logistiek. Europaletten zijn de standaard palletvariant in heel Europa en passen door de standaardafmetingen in nagenoeg elke vrachtwagen, elk magazijn en elke loods.
  • Als u nieuwe Europaletten koopt, heeft u de garantie dat u de beste paletten in huis haalt die er tegenwoordig in de transportwereld en logistieke sector verkrijgbaar zijn.
  • Juist gebruik van Europaletten kan veel ruimte besparen. Een groot voordeel van nieuwe Europaletten is bijvoorbeeld het feit dat dit soort paletten eenvoudig op te bouwen is met een losse opzetrand, zodat u bakken kunt maken voor opslag.
  • Moeten de paletten vervoerd worden, dan kunt u de opzetranden van elke Europallet snel en eenvoudig loskoppelen om ruimte te besparen tijdens het transport. Zo werkt u op een snelle en efficiënte manier!


Kies voor de nieuwe Europaletten van Blijderveen paletten 
De keuze voor de sterke en robuuste Europallet nieuw is dus een slimme zet voor uw onderneming. Bij Blijderveen zit u in elk geval goed voor elk soort pallet in de door u gewenste hoeveelheden. Wij zijn een zeer ervaren en gecertificeerde onderneming, die alle typen paletten ruim voorradig heeft. Door onze  korte lijnen kunnen wij grote hoeveelheden Europaletten voordelig en snel leveren. Als u paletten nodig heeft en besteld, staan ze in overleg binnen 24 uur op de door u gewenste locatie. Blijderveen paletten helpt uw bedrijf graag om uw doelstellingen te bereiken en levert u dan ook klantvriendelijke en efficiënte service! 

Europaletten bestellen bij Blijderveen paletten BV uit Westerlo
 Blijderveen paletten uit Westerlo is een betrouwbare leverancier van uitstekende nieuwe Europaletten waarop u kunt bouwen. Vraag een offerte aan voor ons scherpste aanbod. Of neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken. 

Team Blijderveen paletten BV