Blijderveen Pallets levert u 100x120 blokpallets in diverse uitvoeringen. Door onze grote voorraad kunnen wij u snel helpen. De minimum afname bedraagt 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

100x120 blokpallets van Blijderveen Paletten Herk de Stad

Blokpaletten zijn ideaal om op een veilig en snelle manier veel goederen te verplaatsen en vervoeren. Onze 100x120 blokpaletten u om de ruimte in uw magazijn zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door uw magazijnstellingen praktisch in te richten op deze maat blokpaletten, kunt u veel goederen kwijt en gaat u slim om met de beschikbare ruimte. Het voordeel van genoemde palletmaat is dat deze in grote delen van Europa gebruikt worden en dus uitwisselbaar zijn. Verder kunnen er op blokpaletten met de maten 100x120 veel producten geplaatst worden. 

Kies voor de 100x120 blokpaletten van Blijderveen paletten 

Voor de beste blokpaletten in de maten 100x120, maar ook voor Europaletten en vierkante paletten, kunt u bij onst terecht. Wij werken volgens milieuvriendleijke procedures en zijn zowel EPAL als IPSM 15 en PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat wij hoge kwaliteitsnormen hanteren voor onze paletten, met een scherp oog voor veiligheid en milieu. Daarnaast bieden wij de volgende voordelen voor uw onderneming:

  • Het opslagterrein van Blijderveen ligt in Belgie (Herk de Stad). Wanneer u bij ons bestelt, leveren wij onze blokpaletten bij u af op locatie.
  • De paletten die Blijderveen levert zijn van goede kwaliteit. 
  • Kiest u voor Blijderveen paletten, dan gaat u niet alleen voor de hoogste kwaliteit maar kunt u ook rekenen op de best scherpe prijzen.
  • Service en goed contact staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij Blijderveen paletten altijd terecht met uw vragen, wensen of opmerkingen. 
  • We hanteren korte lijnen, zodat u op palletgebied het beste van het beste krijgt.

Profteer van de aantrekkelijke actuele prijzen voor onze paletten, die momenteel scherp geprijsd zijn. Natuurlijk kunt u voor grotere bestellingen ook een offerte opvragen, om de best mogelijke deal te regelen. Wij van Blijderveen paletten staan altijd voor u klaar en leveren u graag de beste blokpaletten, voor voordelige prijzen. 

Team Blijderveen paletten