ISPM 15 Gecertificeerd
Steeds meer landen eisen ISPM 15 voor houten verpakkingen die bij import hun land binnenkomen. Zendingen met verpakkingshout en houten verpakkingen die niet zijn voorzien van het ISPM 15 merkteken kunnen bij de worden tegengehouden, teruggestuurd of vernietigd. Neem geen risico’s en kies voor ISPM 15 behandeld hout van Blijderveen Paletten. Blijderveen voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in het handboek SMHV en is opgenomen in het centraal register SMHV met het unieke registratienummer NL-252. Meer informatie leest u op de site van SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen). Klik hier om de site van SMHV te bezoeken.


EPAL Gecertificeerd
Blijderveen Paletten is in het bezit van een  EPAL licentie om  EPAL-pallets te produceren en/of te repareren. Wij leveren u daarmee de zekerheid van een kwalitatief goede EPAL-pallet.

  • Blijderveen Pallets Bv is een onderneming met EPAL Licentie
  • Licentienummer: NL-351 Nederpal
  • Certificaatnr.: R 16.054


PEFC Keurmerk
Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. PEFC-gecertificeerde boseigenaren houden hun bosareaal in stand door de kernwaarden van PEFC na te leven. Blijderveen Paletten is PEFC gecertificeerd. Samen met u werken we aan een duurzame toekomst. Meer informatie leest u op de site van PEFC Nederland.