De standaard van CP paletten bestaat uit 9 verschillende modellen. De CP in CP paletten staat voor Chemical paletten. De verschillende modellen worden aangeduid met CP1 t/m CP9. Wij leveren CP paletten vanaf 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

CP-Chemie paletten bestellen

Bestel eenvoudig CP Chemie paletten bij Blijderveen paletten uit Dodewaard. Ons assortiment bestaat uit een enorm aanbod aan paletten voor tal van doeleinden. WIj leveren zowel nieuwe als gebruikte paletten. Vanzelfsprekend zijn bij gebruikte paletten de kwaliteit en de staat goed voor u gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u direct aan de slag kunt met de paletten en dat ze u gedurende lange tijd helpen om de klus te klaren. Zeker bij zwaardere lasten is een stevige en betrouwbare pallet onmisbaar.  CP paletten zijn uitstekend geschikt voor een hogere belastbaarheid. Ideaal als ondergrond voor onder meer zware vaten en big bags. U vindt ze bij ons in alle 9 uitvoeringen.

CP-Chemie paletten in diverse uitvoeringen verkrijgbaar
CP-Chemie paletten zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende modellen. U vindt bij ons dus altijd de juiste CP paletten voor uw toepassing. Uiteraard geven we u graag een passend advies over de meest geschikte Chemie paletten voor uw specifieke toepassing.

Scherpe tarieven voor Chemie paletten
Heeft u op korte termijn nieuwe of gebruikte CP paletten nodig? Stuur dan een aanvraag via onze website of neem rechtstreeks contact met ons op. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf 100 stuks Chemie paletten. Voor een totaalprijs een scherpe pallet offerte op maat aanvragen. Wilt u eerst meer weten over ons enorme assortiment aan paletten, onze werkwijze of bijvoorbeeld onze levertijden? We staan graag voor u klaar!

CP Chemie paletten snel geleverd
Gaat het om een spoedbestelling? Dan is het in overleg mogelijk om uw nieuwe CP-Chemie paletten al binnen 1 werkdag bij u af te leveren. Natuurlijk kunt u de paletten ook ophalen op onze locatie in Dodewaard. We hebben altijd een ruime voorraad aan paletten, zodat we u direct van de gewenste exemplaren kunnen voorzien. Neem voor een bestelling met spoed direct even contact met ons op.

Team Blijderveen paletten