Blijderveen Pallets levert u vanaf 100 stuks pallets uit hoogwaardig kunststof. Kunststof pallets hebben het voordeel dat ze vochtbestendig zijn en kunnen niet splinteren. Daarnaast gaan ze eindeloos lang mee.

  • Pagina:
Sorteren op:

Kunststof paletten haalt u voordelig bij Blijderveen Paletten

Snelle levering, ruime voorraad en eigen transport, dat is wat u van de dienstverlening van Blijderveen paletten kunt verwachten. Blijderveen paletten uit Westerlo produceert en repareert paletten in de meest uiteenlopende varianten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partij die beschikt over jarenlange ervaring in het vak. Wij leveren uitsluitend aan zakelijke klanten. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? U ontvangt binnen 24 uur een gedetailleerde prijsopgave van een van onze specialisten.

Kies uit verschillende nieuwe en gebruikte kunststof paletten
Wist u dat u bij dit bedrijf de keuze heeft uit een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte kunststof paletten? Door te kiezen voor deze kunststof variant kiest u voor paletten die te allen tijde vochtbestendig zijn en in geen enkele situatie kunnen gaan splinteren. De paletten gaan eindeloos lang mee, zodat ook en gebruikte variant uitstekend geschikt is voor uw organisatie. Iedere soort en maat is verkrijgbaar, denk hierbij aan kleine display paletten en zware blok paletten. Dit bedrijf maakt graag kennis met u en uw organisatie!

De beste paletten van de hoogste kwaliteit
Kiest u ervoor om nieuwe kunststof paletten aan te schaffen? Dan weet u zeker dat de modellen nog geen gebruikerssporen hebben. Let op! Voor nieuwe paletten betaalt u uiteraard wel meer. Het grote voordeel is echter wel dat u een ruime keuze heeft als het aankomt op kleur en afmeting. Als u een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst, kunt u ervoor kiezen om deze te laten leveren bij u op de zaak of om uw bestelling zelf op te halen bij onze vestiging in Westerlo.

Vraag vrijblijvend een offerte voor kunststof paletten aan!
Wellicht wilt u meer weten over welke oplossingen wij bieden voor uw organisatie. In dat geval voorzien de medewerkers van Blijderveen paletten u graag van meer informatie in de vorm van een vrijblijvende offerte. Vul uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer en het aantal paletten dat u wenst te kopen in. Heeft u bepaalde opmerkingen die u graag achterlaat? Ook dat kunt u eenvoudig in het offerteformulier aangeven. Nadat u een offerte heeft aangevraagd, neemt een van de medewerkers van het bedrijf zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee en bieden altijd een passend voorstel dat naadloos aansluit op de wensen die u in gedachten heeft.

Team Blijderveen paletten BV