Gebruikte paletten van Blijderveen paletten B.V.

Een pallet gebruikt aankopen biedt uw bedrijf de nodige voordelen. Ten eerste is een tweedehands pallet natuurlijk een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe pallet. En dat terwijl een gebruikte pallet kwalitatief, qua robuustheid, in principe niet hoeft onder te doen voor een compleet nieuw exemplaar. Met name bij grotere bestellingen van tientallen of honderden paletten kan dit financieel enorm schelen. Een tweede pluspunt van een pallet gebruikt is dat dit type paletten in heel pa gebruikt wordt. En in nagenoeg alle landen en magazijnen bruikbaar is en voor elk transport geschikt is. Wie paletten gebruikt, kiest dus voor veilig en slaat de plank nooit mis.

De pluspunten van van Blijderveen paletten BV uit Westerlo
 
Er zijn uiteenlopende redenen om uw tweedehands paletten aan te schaffen bij van Blijderveen paletten. Wij zijn gevestigd in Westerlo en daarom vanuit praktisch heel Nederland goed bereikbaar. Verder bieden wij naast gebruikte paletten ook andersoortige paletten aan, opzetranden en die in magazijnen en de logistieke sector van pas komen. Bij ons kunt u dus terecht voor een logistieke totaaloplossing. En verder onderscheiden wij ons door onze scherpe prijzen en vlekkeloze service. Ten slotte is Blijderveen paletten in Westerlo volledig gecertificeerd en gediplomeerd, en dus een erkend palletbedrijf. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold om het beste uit hun werk te halen en u een veilige en klantgerichte service te kunnen bieden.

Neem direct contact met ons op voor onze  service

Wilt u een set pallet gebruikt kopen voor in uw magazijn of voor logistiek gebruik? Of u nu een grote voorraad van duizenden paletten nodig heeft, of een kleinere hoeveelheid, bij Blijderveen kunt u voor elk soort levering van paletten terecht. Bekijk ons assortiment tweedehands paletten via onze website. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende scherpe prijsopgave aanvragen voor een grote levering. Ten slotte: u bent uiteraard ook welkom in Westerlo, om persoonlijk kennis te maken met ons mooie bedrijf. Graag tot ziens bij Blijderveen paletten B.V.!

Team Blijderveen paletten B.V.