Houten balkpallets worden vaak gebruikt om extra zware objecten te vervoeren.Door de extra balken over de lengte van de pallet is deze extra sterk. Wij leveren u snel vanaf 100 stuks vanuit eigen voorraad met eigen transport. Afhalen in Dodewaard is uiteraard ook mogelijk.

  • Pagina:
Sorteren op:

Balkpallets voordelig geleverd

Er bestaan in de logistieke sector uiteenlopende soorten paletten, zoals Europaletten (in Europa het meest gebruikt), blokpaletten, displaypaletten, kunststof paletten en balkpaletten. Laatstgenoemde palettensoort is met name in de industrie populair. Een balkpaletten is een houten paletten die daarom ook wel eens industriepaletten wordt genoemd. Balkpalettens zijn ontwikkeld voor het zwaardere materieel en worden in de industrie gebruikt om zware producten en goederen te vervoeren of op te slaan in magazijnstellingen. 

De voordelen van balkpaletten 

  • Een balkpalet heeft diverse voordelen die dit type paletten interessant maken voor toepassing in uw magazijn. 
  • En balkpalet biedt meer stevigheid dan een reguliere Europaletten.
  • Heeft u dus vooral zware producten te vervoeren of op te slaan, dan is een balkpaletten de bete keuze die u kunt maken. 
  • De palettens zijn goed op te stapelen en nemen daardoor weinig overbodige ruimte in. 


De beste balk palettens koopt u bij Blijderveen paletten

Voor uitstekende, Ht-bewerkte houtbalkpalettens kunt u terecht bij Blijderveen paletten. Wij staan in de wijde regio bekend vanwege onze grote voorraden kwaliteitspalettens zowel nieuwe als gebruikte, in alle soorten en maten. Bij Blijderveen bent u naast prima paletten ook verzekerd van aantrekkelijke prijzen: wij hebben veel palettens op voorraad en kunnen de tarieven daarom laag en aantrekkelijk houden. Verder is het mogelijk om uw paletten bij ons op maat te laten maken, zodat ze exact in uw vrachtwagens of magazijnstellingen passen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor opzetstukken voor uw paletten, om deze om te bouwen tot handige kisten. Wilt u ze vervoeren, dan haalt u de opzetstukken weg en stapelt u de paletten zo weer op. Zo eenvoudig en simpel werkt het met de kwaliteitspaletten van Blijderveen paletten.

Neem contact op met Blijderveen paletten

Waar wacht u nog op? Kijk nu op onze website om te zien of uw ideale balkpaletten ertussen zitten. Vindt u onverhoopt niet exact wat u zoekt, neem dan contact  met ons op. Wij kunnen namelijk altijd de juiste paletten met de juiste maat voor u regelen. Zodat u het beste van het beste krijgt. Vraag gerust een offerte bij ons aan en verbaas u over onze aantrekkelijke tarieven en uittekende dienstverlening! Blijderveen maakt het waar voor u! 

Team Blijderveen paletten B.V.