Speciale pallet nodig of een aparte maat? Dat vormt voor Blijderveen geen probleem voor ons is geen vraag te veel en we gaan geen uitdaging uit de weg. Onze vaklieden produceren en reparen dagelijks pallets in alle voorkomende maten in onze werkplaats in Nederland.

  • Pagina:
Sorteren op:

Maatwerk paletten van Blijderveen. Voor al uw goederen.

Paletten zijn voor elk transport-, opslag, productie en bouwbedrijf onmisbaar. Maatwerk paletten zijn regelmatig nodig om de meest efficiente oplossing te realiseren. Uitstekende, betrouwbare en voordelige paletten in diverse maten, zowel nieuw als gebruikt, kunt u in grote aantallen kopen bij Blijderveen paletten, dé expert in Nederland als het aankomt op kwaliteitspaletten op maat in alle soorten en maten. 

Wat onze sterke op maat gemaakte paletten uw bedrijf opleveren 

De paletten van Blijderveen worden door onze klanten letterlijk en figuurlijk hoog aangeschreven. Daarnaast wordt onze klantvriendelijke dienstverlening gewaardeerd. Dit heeft te maken met de pluspunten die wij onze klanten bieden. Als u bij ons uw paletten afneemt, bent u gegarandeerd van de volgende voordelen: 

  • Wij hebben diverse maten en soorten paletten zeer ruim op voorraad. U kunt deze bij ons meteen een groot aantal paletten bestellen in de juiste maten. Deze worden uiteraard op locatie afgeleverd.
  • Mocht u uw aangekochte paletten zelf willen ophalen, dan kan dat natuurlijk ook. Breng dan een bezoek aan ons opslagmagazijn in Herk de Stad.
  • Ons aanbod aan soorten paletten is groot. Zo kunt u bij ons aankloppen voor zogenoemde Europaletten, maar ook voor zware blokpaletten of kleinere displaypaletten.
  • Blijderveen heeft zowel nieuwe als gebruikte paletten ruimschoots voorradig. Wilt u flink besparen op uw aankoop, dan kunt u opteren voor onze kwalitatief uitstekende tweedehands paletten.
  • Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor het bete van het beste, namelijk onze nieuwe maatwerk paletten.
  • Deze spiksplinternieuwe paletten zijn eveneens aantrekkelijk geprijsd.
  • Als u uw paletten bij ons koopt, bent u verzekerd van uiterst veilige, sterke en milieuvriendelijk gefabriceerde en bewerkte paletten. Wij zijn namelijk zowel EPAL als ISPM 15 gecertificeerd.
  • Al onze maatwerk paletten zijn standaard Hp behandeld.


Kies voor het gemak van maatwerk paletten bij van Blijderveen paletten B.V.
Met Blijderveen paletten kiest u dus voor kwaliteit, voordeel en gemak. Het werkt heel simpel: in onze collectie vindt u tal van paletten in uiteenlopende soorten, maten en uitvoeringen. Mocht u een zeer specifieke maat zoeken die onverhoopt niet in ons aanbod te vinden is, neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen dan in overleg de door u gewenste hoeveelheden paletten op maat maken en leveren, zodat u uw goederen en spullen zo efficiënt mogelijk kunt opslaan. Handig toch, zo'n scherpe service die afgestemd is op de wensen van uw onderneming? 

Bekijk ons aanbod of regel direct een scherpe offerte 
Kijk nu in ons online aanbod paletten en maak uw keuze. Vindt u niet die paletten die u nodig heeft voor uw magazijn of bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen u graag verder en denken met u mee. zodat u de best mogelijke oplossing voor uw situatie krijgt. Uiteraard kunt u ook een offerte voor uw maatwerk paletten aanvragen via onze website. Graag tot ziens bij Blijderveen paletten! 

Team Blijderveen paletten BV